Pictogram-rolstoel

Bungalow Parque Golf, Gran Canaria

Bungalow Parque Golf is een mooi modern ingerichte bungalow van 50m 2. De bungalow ligt in het schitterend aangelegde Parque Golf op de golfbaan van Maspalomas. Je kunt Parque Golf vinden in het zuiden van Gran Canaria.

De gerenoveerde bungalow, is voorzien van alle gemakken en heeft een heerlijk terras. De bungalow heeft één slaapkamer met  2 één persoons bedden en een goede slaapbank in de woonkamer.  De bungalow is geschikt voor één tot maximaal vier personen. Er is een nieuwe ingerichte badkamer met inloopdouche voorzien van een wandbeugel. Toiletverhoger en douchekruk als extra service graag aangeven bij de boeking. Bij de bungalow kunnen eventueel fietsen gereserveerd worden. Wilt u een scootmobiel huren we helpen u hier graag mee. De Bungalow is voorzien van radio en televisie en gratis Wifi. In de bungalow is een wasmachine aanwezig.

Faciliteiten in Parque Golf

Parque Golf heeft twee zwembaden, het grote zwembad is zeer goed begaanbaar voor iedereen deze is niet verwarmt.  Bij het zwembad zijn ligbedden en parasols voldoende gratis beschikbaar. In de nabije omgeving bevinden zich diverse winkelcentra zoals bijvoorbeeld in Playa del Ingles en Meloneras. Parque Golf ligt dichtbij een van de mooiste stranden die op het eiland te vinden is. Iedere dag komt er vroeg in de ochtend een bakker op het park waar u heerlijk vers gebakken broodjes kunt kopen. In het park aan de andere kant van de weg zit een kleine winkeltje voor wat snelle boodschapjes. Op de zachte zandstranden die langzaam overgaan in het ondiepe zeewater, kunt u het hele jaar genieten u kunt met de rolstoel dichtbij het strand komen.

Er is een enorme keus aan golfbanen en het mooie berglandschap leent zich uitstekend voor autotocht. Voor een mooie autotocht door de bergen kunt u info krijgen bij Henk en Jacq.

Het is mogelijk gebruik te maken van transfer van en naar het vliegveld. Wij ontvangen u van harte en wensen u een fantastische vakantie in onze fijne bungalow.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Heeft u interesse in een vakantie in dit verblijf? Een vakantie in Parque Golf regelt u heel makkelijk zelf.

Contact

Neem contact met ons op voor vragen, advies en ondersteuning om uw gebouw, evenement of locatie veiliger te maken voor iedereen. 

Zodat iedereen overal Veilig kan Vluchten