Pictogram-rolstoel

Appartement Iguazú, Gran Canaria

Het recent aangekochte appartement Iguazú is geheel gerenoveerd. Wij willen alléén tevreden huurders en dat alles piekfijn in orde is. Daarom is er nieuwe betegeling, nieuwe vloeren, er is een nieuwe ingerichte badkamer met inloopdouche voorzien van wandbeugel, nieuwe kitchenette, nieuwe meubels, en dit zal u beslist bevallen.

Het appartement heeft 1 slaapkamer met 2 één  persoons bedden en een goede slaapbank in de zeer ruime woonkamer. Het appartement  is geschikt voor maximaal vier personen en van alle gemakken voorzien.
Er is een wasmachine in het appartement aanwezig waardoor u minder bagage op uw vakantie hoeft mee te nemen. Misschien kunt u hierdoor wel alléén met uw handbagage vliegen? Appartement verhuur Iguazú heeft een eigen WIFI toegangspunt met snel internet, u hoeft dus geen gebruik te maken van een openbaar netwerk. Iguazú ligt zeer centraal en u hoeft niet ver te lopen om de gezelligheid te vinden.

Toegankelijkheid

Ingang:

– U komt binnen via een hellingbaan – Het appartement bevindt zich op de begaande grond

Invalide kamer:

Deze is toegankelijk voor een rollator en/of kleine rolstoel De badkamer heeft een inloopdouche met wandbeugels en douche zitje. Het toilet is te verhogen doormiddel van een toiletverhoger. Keuken is niet aangepast. Het appartement heeft 1 ruime slaapkamer met 2 persoon bed en een goede slaapbank. Het is geschikt voor 4 personen.

Zwembad / wellness:

De paden richting het zwembad zijn allemaal toegankelijk. Er is een zwembad om in het water te komen moet u een trap af met zeer brede treden en een stevige armleuning.

Parkeergelegenheid:

2 gehandicaptenparkeerplaatsen op eigen gesloten terrein (gratis parkeren)

Omgeving:

De omgeving is heel toegankelijk alle stoepen hebben een hellingbaan U bent 100 meter verwijderd van het grote uitgaancentrum YUMBO Ongeveer 10 minuten lopen/rollen van het strand van Play del Ingles, daar is het geweldig mooi uitkijkpunt over de duinen van Maspalomas 50 meter van de 24 uurs Clinca voor noodgevallen Bushalte recht voor het appartement deze is toegankelijk.

Extra service

Mocht u slecht ter been zijn dan kunt u een toiletverhoger en/of  douchekrukje reserveren bij uw boeking.
De eigenaren van het appartement ontvangen u van harte en wensen u een fantastische vakantie in hun fijne appartement.

Huisdieren niet toegestaan.

Het appartement Iguazú is door ons geïnspecteerd op: 1 februari 2020.

ZELF BOEKEN
Heeft u interesse in een vakantie in dit verblijf? 
Deze accommodatie boekt u direct bij de eigenaar.

Contact

Neem contact met ons op voor vragen, advies en ondersteuning om uw gebouw, evenement of locatie veiliger te maken voor iedereen. 

Zodat iedereen overal Veilig kan Vluchten